Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΟΑΣΘ: Δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων στο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην στήριξη μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη μας. Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχει εξελιχθεί στη δεύτερη μεγαλύτερη διεθνή αθλητική διοργάνωση της χώρας μας και στην μεγαλύτερη στη Βόρεια Ελλάδα. 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (από το 2014), ο Ο.Α.Σ.Θ., μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, παραμένει αρωγός στη τόσο σημαντική και εξέχουσα για την πόλη μας αθλητική εκδήλωση, τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ο Μέγας Αλέξανδρος» και ενέκρινε τη δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων που θα φέρουν μαζί τους τοbibnumber, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από οποιαδήποτε περιοχή, προς τον τόπο των εκκινήσεων, ήτοι προς Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από την 7η πρωινή έως και την 12η μεσημβρινή.

Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 με τα λεωφορεία του Οργανισμού, εφόσον φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bibnumber της διοργάνωσης.

Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διότι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων 5 και 10 χλμ., θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά το μήκος των διαδρομών αυτών, σύμφωνα με τις εντολές του προσωπικού της Τροχαίας. 

Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στον πενταψήφιο αριθμό 11085. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου