Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ναύπακτος: Από σήμερα το ΚΤΕΛ στο ΣΚΑ - Αλλαγές στις στάσεις και αυστηρότερα τα μέτρα της Τροχαίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Ναυπάκτου για την επικείμενη μεταφορά του ΚΤΕΛ από σήμερα στις νέες εγκαταστάσεις του στο ΣΚΑ. 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, η τροχαία Ναυπάκτου και το Λιμενικό. Αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί μια παλιά απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την κίνηση και την αλλαγή μερικών στάσεων. 

Αποφασίστηκαν τα εξής: 
  • Όλα τα διανομαρχιακά υπεραστικά λεωφορεία θα ακολουθούν την πορεία της περιμετρικής και θα προσεγγίζουν τις νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ από την έξοδο προς ΣΚΑ στον περιφερειακό. 
  • Το ίδιο θα συμβαίνει και για τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας με μοναδική εξαίρεση τα λεωφορεία που εκτελούν το δρομολόγιο Ναύπακτος - Πατρα και το αντίστροφο. 
  • Ίδιες απαγορεύσεις θα ισχύουν και για τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Φωκίδας. 
Αλλαγές στις στάσεις 
Η στάση στην οδό Ιντζέ(έναντι της Αγ.Παρασκευής) θα μεταφερθεί αμέσως μετά το περίπτερο στο Ξενία επί της Θεμιστοκλή Νόβα.

Η στάση στο κάτω μέρος της πλατείας του Λιμανιού θα μεταφερθεί μερικά μέτρα πιο πίσω ,στο σημείο όπου είναι οι θέσεις στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων .

Για την ώρα παραμένει ως έχει η στάση στην Πλατεία Φαρμάκη έως να ολοκληρωθεί το στέγαστρο για να μεταφερθεί μπροστά στην Εθνική τράπεζα.

Το mini bus σε λίγες μέρες θα μπει σε λειτουργία ξεκινώντας δρομολόγια από τον νέο χώρο του ΚΤΕΛ στο ΣΚΑ έως το γήπεδο και αντίστροφα. 

Αυστηρά μέτρα της Τροχαίας
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν όλοι οι πολίτες στις νέες αποφάσεις και στις νέες πινακίδες που θα τοποθετηθούν καθώς θα υπάρχει συνεχής αστυνόμευση και οι ποινές θα είναι πάρα πολύ αυστηρές. Καλό θα είναι να συμμετέχουμε όλοι έτσι ώστε η ζωής μας να γίνει πιο εύκολη. 

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου