Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Περού: Λεωφορείο τουμπάρισε σε ποτάμι - Σώοι οι επιβάτες

Δραματικές σκηνές κατέγραψε η κάμερα όταν ένα λεωφορείο τουμπάρισε σε ποτάμι. Το περιστατικό αυτό έγινε στο Περού στην περιοχή των Άνδεων.

Ένα λεωφορείο με αρκετούς επιβάτες που ταξίδευε από την πόλη Πιούρα προσπάθησε να περάσει ένα ποτάμι το οποίο όμως είχε «φουσκώσει» μετά τις καταρακτώδες βροχές των τελευταίων ημερών που έχουν προκαλέσει και αρκετές πλημμύρες στην χώρα.

Το λεωφορείο όμως παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει. Οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από τα παράθυρα και με την βοήθεια των κατοίκων της περιοχής απεγκλωβίστηκαν από το ποτάμι.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ευτυχώς κανείς δεν έχασε την ζωή του. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για περίθλαψη.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, οι καταρακτώδες βροχές που έχουν πλήξει πολλές περιοχές του Περού έχουν προκαλέσει αρκετές πλημμύρες αλλά και ατυχήματα. 

Μάλιστα οι αρχές καλούν τους οδηγούς, τόσο των λεωφορείων όσο και άλλων οχημάτων να μην προσπαθούν να περνούν μέσα από ποτάμια.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό την προηγούμενη Πέμπτη, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην προσπάθεια τους να περάσουν έναν άλλο ποταμό στο Περού.

Δείτε το β'ιντεο:



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου