Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

«Πολυεθνική» ομάδα γκράφιτι σε συρμούς του ΜΕΤΡΟ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,… εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

«Πολυεθνική» ομάδα γκράφιτι σε συρμούς του ΜΕΤΡΟ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,… εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν τρεις υπηκόους ΗΠΑ και πέντε ανήλικους Έλληνες. 

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά εμφανίσεων καλλιτεχνών του δρόμου, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους προκειμένου να φιλοτεχνήσουν βαγόνια με τα σπρέι τους.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο αμαξοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην οδό Γούναρη στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έκαναν την εμφάνισή τους οκτώ νεαροί, που είχαν σακίδια πλάτης και σπρέι στα χέρια. 

Προσέγγιζαν σταθμευμένα βαγόνια όταν έγιναν αντιληπτοί από υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τρεις υπηκόους ΗΠΑ, ηλικίας 35, 35 και 39 χρόνων όπως και πέντε ανήλικους Έλληνες, ηλικίας 14 και 15 χρόνων, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς κατά συναυτουργία και απείθεια. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πειραιά, ο οποίος έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι και να υποβληθεί η δικογραφία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, πέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου με σπρέι έκαναν γκράφιτι σε σταθμευμένο συρμό. 

Κάτι αντίστοιχο έγινε και το προηγούμενο μεσημέρι στον σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιά όπου τέσσερα άτομα μπήκαν στο αμαξοστάσιο και έκαναν γκράφιτι σε σταθμευμένο βαγόνι. 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου