Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Τροποποιήσεις διαδρομών ΜΜΜ την Κυριακή 26/2 λόγω αποκριάτικων εκδηλώσεων

Με τις καρναβαλικές παρελάσεις και τα άλλα κατά τόπους έθιμα σε αρκετές περιοχές της Αττικής αναμένεται να κλείσει την Κυριακή η περίοδος του Τριωδίου, επηρεάζοντας και τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
Από τις 10:00 έως τις 14:00 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές γραμμών ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ και ΤΡΟΛΕΪ, ως εξής:

Γραμμή 838 (ΟΜΟΝΟΙΑ - ΡΕΝΤΗΣ - ΠΑΛ. ΚΟΚΚΙΝΙΑ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή και δε θα εξυπηρετούνται οι οδοί Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κωνσταντινουπόλεως, τμήμα της οδού Αγίας Άννης (από Κωνσταντινουπόλεως έως Στρ. Μακρυγιάννη) και η οδός Θεσσαλονίκης.

Γραμμή 860 (Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΓΕΝ. ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΣΧΙΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω των οδών Γεωργίου Κονδύλη, λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου, λεωφόρου Κηφισού και Στρατηγού Μακρυγιάννη και δε θα εξυπηρετούνται τμήμα της οδού Πειραιώς (από Χρ. Σμύρνης/Γ. Παπανδρέου έως Ελ. Βενιζέλου/Φλέμινγκ) και οι λεωφόρος Φλέμινγκ, πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Κωνσταντινουπόλεως, οδός Αγίας Άννης, οδός Θεσσαλονίκης.

Γραμμή 914 (ΟΜΟΝΟΙΑ - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - ΠΑΛ. ΚΟΚΚΙΝΙΑ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω των λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου, λεωφόρου Κηφισού και οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη και δε θα εξυπηρετούνται τμήμα της οδού Πειραιώς (από Χρ. Σμύρνης/Γ. Παπανδρέου έως Ελ. Βενιζέλου/Φλέμινγκ) και οι λεωφόρος Φλέμινγκ, πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Κωνσταντινουπόλεως, οδός Αγίας Άννης, οδός Θεσσαλονίκης.

Γραμμή 16 (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
Θα εκτελούνται δρομολόγια από την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου έως Πειραιά και δε θα εξυπηρετούνται οι λεωφόρος Φλέμινγκ, πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οδός Αγίας Άννης και οδός Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

ΓΛΥΦΑΔΑ
Από τις 10:00 έως τις 17:00 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές γραμμών ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 128 (ΓΛΥΦΑΔΑ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω λεωφόρου Βουλιαγμένης και δε θα εξυπηρετούνται οι οδοί Δημητρίου Γούναρη, Εμμανουήλ Δημέλα, Ρήγα Φεραίου και Ανθέων.

Γραμμή 154 (ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΥΛΑΣ))
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ρήγα Φεραίου και δε θα εξυπηρετούνται η λεωφόρος Ιασωνίδου και τμήμα της οδού Δημητρίου Γούναρη (από λεωφ. Ιασωνίδου έως Ρήγα Φεραίου).

ΜΑΝΔΡΑ
Από τις 10:45 έως το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξουν καθυστερήσεις δρομολογίων ή και τροποποιήσεις διαδρομών στις γραμμές 817861 και 863, ανάλογα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Από τις 11:30 έως τις 13:30 θα υπάρξει τροποποίηση στη διαδρομή γραμμής ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 126 (ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ - ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ)
Στην κατεύθυνση προς Σταθμό Μετρό "Συγγρού-Φιξ" θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω λεωφόρου Αμφιθέας και δε θα εξυπηρετούνται οι οδοί Ρήγα Φεραίου, Μεσολογγίου, Ναιάδων, Αγίου Αλεξάνδρου, Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου, καθώς και η στάση ΩΝΑΣΕΙΟ επί τη λεωφόρου Ανδρέα Συγγρού.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ
Από τις 14:30 έως το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές γραμμών ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 305 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ - ΑΡΤΕΜΙΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ))
Θα έχει προσωρινό τέρμα στη Βραυρώνα, ακολουθώντας τη διαδρομή της γραμμής 304 και δε θα εξυπηρετείται το τμήμα της διαδρομής από τη διασταύρωση λεωφόρου Καραμανλή (Παιανίας-Λούτσας) & λεωφόρου Βραυρώνος έως τον Άγιο Νικόλαο.

Γραμμή 322 (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΒΡΑΥΡΩΝΑ)
Θα έχει προσωρινή αφετηρία στη Βραυρώνα και δε θα εξυπηρετείται το τμήμα της διαδρομής από τη διασταύρωση λεωφόρου Καραμανλή (Παιανίας-Λούτσας) & λεωφόρου Βραυρώνος έως τον Άγιο Νικόλαο.

Γραμμή 323 (ΒΡΑΥΡΩΝΑ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
Τα δρομολόγια θα διακοπούν.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Από τις 14:30 έως το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξουν τροποποιήσεις διαδρομών στις γραμμές Γ16805855866878879 και 881, ανάλογα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Από τις 15:00 έως τις 19:00 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές γραμμών ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 421 (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, λεωφόρου Δημοκρατίας, Λιοσίων, Στρατηγού Καλλάρη και Αχαρνών και δε θα εξυπηρετείται τμήμα της λεωφόρου Δημοκρατίας (από Μπίμπιζα έως Αγ. Αναργύρων) και η οδός Αγίων Αναργύρων.

Γραμμή 703 (ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΜΕΣΩ ΘΗΒΩΝ))
Θα εκτελούνται δρομολόγια από Πειραιά έως την Πλατεία Αγίων Αναργύρων και δε θα εξυπηρετούνται οι οδοί Αγίων Αναργύρων, Αχαρνών, Τσούντα και Πέταλα.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Από τις 15:00 έως τις 19:30 θα υπάρξει τροποποίηση στη διαδρομή γραμμής ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 224 (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)
Θα εκτελούνται δρομολόγια από Πολύγωνο (Ελευθερίου Βενιζέλου) έως τον Άγιο Νικόλαο Καισαριανής και δε θα εξυπηρετείται η λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως σε όλο το μήκος της.

ΜΑΓΟΥΛΑ
Από τις 15:30 έως τις 16:30 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές γραμμών ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ως εξής:

Γραμμή 861 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ))
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω των οδών Θριάσιου Πεδίου και Πανόρμου και δε θα εξυπηρετείται η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου.

Γραμμή 863 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣ. - ΜΑΝΔΡΑ)
Και στις δύο κατευθύνσεις θα ακολουθείται τροποποιημένη διαδρομή μέσω των οδών Θριάσιου Πεδίου και Πανόρμου και δε θα εξυπηρετείται τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (από Θριάσιου Πεδίου έως Λεωνίδα Στάμου).

Επισημαίνεται ότι, εφόσον υπάρξει επιδείνωση του καιρού, πιθανώς να υπάρξουν ακυρώσεις εκδηλώσεων και κατά συνέπεια να μην εφαρμοστούν οι παραπάνω συγκοινωνιακές μεταβολές. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου