Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Εκτός προγραμματισμού το ηλεκτρονικό εισιτήριο και στο «περίμενε» η ήδη προ-πληρωμένη DJ

Στο ράφι μέχρι… νεωτέρας παραμένουν οι μουσικές επιλογές της επιμελήτριας, Βέρθας Ευθυμιάδου, αφού η διοίκηση του ΟΑΣΑ δίνει προτεραιότητα στα φλέγοντα ζητήματα που έχει -παρά τον αρχικό σχεδιασμό που ήθελε τα τραγούδια να ηχούν από τον Ιανουάριο.

Η πτυχιούχος μουσικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσληφθεί με τρίμηνη σύμβαση (1η Οκτωβρίου - τέλος του έτους) και με το πλέον πιστωμένο στο λογαριασμό της ποσό των 3.900 ευρώ. 

Οι αρμοδιότητές της πέρα από τη μουσική επιμέλεια ήταν ο σχεδιασμός και η προετοιμασία προγραμμάτων και μουσικών εκδηλώσεων στους χώρους του μετρό - δρώμενα δηλαδή που θα παρακολουθήσει το επιβατικό κοινό, μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο 
Εκτός χρονικών περιθωρίων βγαίνει και πάλι ο ΟΑΣΑ, με το ηλεκτρονικό εισιτήριο να εκτιμάται πως θα εφαρμοστεί προς τον Απρίλιο. 

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ, πέρα από τα τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει, περιμένει και την απόφαση από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. 

Επί της ουσίας, οι μηνιαίες - τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες, αφού θα είναι προσωποποιημένες και θα φέρουν τελικά και φωτογραφία, έχουν περισσότερες διαδικαστικές λεπτομέρειες, παρατάσσοντας συνεχώς την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. 

Να υπενθυμίσουμε πως οι κάρτες θα είναι προγραμματισμένες να πιστώνονται με χρήματα από τα ειδικά γκισέ των σταθμών ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω τραπέζης και κάθε φορά που θα περνάνε από τα ακυρωτικά μηχανήματα, θα αφαιρείται αυτόματα το ανάλογο αντίτιμο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου