Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΘ: Να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει ως παράλογη, την απόφαση της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, να απολύσουν τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Η ανακοίνωση:

Η παράλογη τακτική της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που ως μοναδικό στόχο έχει να φιμώσει τους εργαζόμενους και να σταματήσει τους δίκαιους αγώνες τους συνεχίζεται απροκάλυπτα. Μετά τις συνεχιζόμενες διώξεις σε βάρος εργαζομένων και συνδικαλιστών και την παραπομπή τους σε δικαστήρια και πειθαρχικά συμβούλια, τώρα η διοίκηση προχωράει στην αδικαιολόγητη απόλυση του Προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων Παναγιώτη Πατουλιό, παραβιάζοντας το νόμο και χωρίς αποζημίωση.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συνεχίζει να συμπαραστέκεται στο συνάδελφο και στον αγώνα του μέχρι την τελική δικαίωση του και ζητά από τη διοίκηση των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να συμμορφωθεί με το νόμο και να προχωρήσει στην ανάκληση της παράνομης απόλυσης του συναδέλφου.

Η παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών και των συναρμόδιων Υπουργείων είναι επιβεβλημένη προκειμένου να μπει ένα παραδειγματικό τέλος στην ασύδοτη συμπεριφορά της διοίκησης των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής που το μόνο που επιδιώκει μέσα από το αντεργατικό της παραλήρημα είναι τη φίμωση και τη στοχοποίηση των εργαζομένων. 

ΠΗΓΗ: seleo.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου