Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αιματηρή καραμπόλα με λεωφορείο της ΟΣΥ, στον Πειραιά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το λεωφορείο  της ΟΣΥ, ("915" που εκτελούσε το δρομολόγιο Λόφος Βώκου - Προφήτης Ηλίας) ακυβέρνητο παρέσυρε όσα αυτοκίνητα συνάντησε στην πορεία του επί τουλάχιστον δύο τετράγωνα, ενώ ένας ηλικιωμένος άντρας έχασε και τα δυο του πόδια, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Τουλάχιστον 20 είναι τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, αρχικά δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού. Στη συνέχεια, ο οδηγός του λεωφορείου 915, όπου διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε προκειμένου να κατέβει για να δει πώς θα περάσει. 

Σύμφωνα με τους επιβάτες, εκείνη τη στιγμή το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει καθώς όπως φαίνεται δεν είχε τοποθετηθεί σωστά το χειρόφρενο και επί δύο τετράγωνα παρέσυρε ότι συνάντησε δέντρα, ζαρντινιέρες, σταθμευμένα αυτοκίνητα και τον ηλικιωμένο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ. 

Την πορεία του λεωφορείου διέκοψαν δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από ένα περίπτερο, με τον περιπτερά να είναι μέσα.


Το βαρύ όχημα μετακινήθηκε από το σημείο του ατυχήματος λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: star.gr & newsit.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου