Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές και κάλαντα στον ΟΑΣΑ από τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Μια ευχάριστη νότα από χαρούμενες φωνές παιδιών πλημμύρισε τα γραφεία του ΟΑΣΑ, καθώς τα επισκέφτηκαν μικροί μαθητές του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνοδευόμενα από δασκάλους και γονείς και μοίρασαν ευχές, ενώ έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ κ. Τάσος Ταστάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, στελέχη και εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα παιδιά εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο Οργανισμός και τις ευχαριστίες τους για το παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο στα ΑμΕΑ, δήλωσε ο πρόεδρος Τ. Ταστάνης.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος Ι. Σκουμπούρης υπενθύμισε ότι ο ΟΑΣΑ διαθέτει ειδικό δρομολόγιο λεωφορείου που μεταφέρει τους μικρούς μαθητές στο σχολείο τους, ενώ εξέφρασε την επιθυμία η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και με άλλες μορφές. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου