Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ν.Δ: Τα καμένα τρόλλεϋ επαναφέρουν ψηλά στην ατζέντα το «νόμος και τάξη»

[Εδώ δεν ξέρουν πόσα τρόλλεϋ κάηκαν, αλλά ξέρουν να βγάζουν ανακοινώσεις για την ασφάλεια...]

Η καταστροφή δύο τρόλλεϋ από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πατησίων και μάλιστα την ώρα που εκτελούσαν τακτικό δρομολόγιο οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία στο να επαναφέρει με ένταση στον πολιτικό της λόγο τα θέματα τάξης και ασφάλειας στην πρωτεύουσα.

Η κριτική που θα ασκήσει το επόμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο στον υπουργό προστασίας του πολίτη, όσο και στον ίδιο τον πρωθυπουργό θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί αδιανόητο η καρδιά της πρωτεύουσας να βρίσκεται σε ένα μόνιμο καθεστώς αποκλεισμού, με τους πολίτες να αισθάνονται καθημερινά ότι κινδυνεύει η σωματική τους ασφάλεια και οι περιουσίες τους.

Η εικόνα δε των κουκουλοφόρων να κατεβάζουν τους έντρομους πολίτες από τα τρόλλεϋ προκειμένου να τα κάψουν, στην Πειραιώς εκτιμούν ότι δεν είναι απλά απογοητευτική για την κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί σε θέματα προστασίας του πολίτη, αλλά και ντροπιαστική για τη δημοκρατία.

Γι’ αυτό και ο Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επανέλαβε ότι η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απόλυτη.

Και πως για τη Νέα Δημοκρατία, τα ζητήματα νόμου και τάξης είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Γιατί πολύ απλά, όπως λένε τα στελέχη της ΝΔ, η δυσφορία των πολιτών σε φαινόμενα όπως αυτό με τα καμμένα τρόλλεϋ είναι πια «εκρηκτική». 

ΠΗΓΗ: real.gr 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου