Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Κύπρος: Εργαζόμενος βρήκε χρηματικό ποσό σε λεωφορείο και το παρέδωσε

Άλλη μια περίπτωση τιμιότητας ενός εργαζόμενου, που αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι η ανθρωπιά καλά κρατεί στον τόπο μας παρά τα οικονομικά προβλήματα, καταγράφηκε σήμερα στην Πάφο.

Ένας εργαζόμενος στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ), βρήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε λεωφορείο και το παρέδωσε αμέσως για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στα χέρια του ιδιοκτήτη του.

Πρόκειται για τον Μάριο Πολυδώρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια καθαρισμού ενός λεωφορείου, εντόπισε ένα πορτοφόλι στο οποίο υπήρχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Ο κ. Πολυδώρου, χωρίς δεύτερη σκέψη, παρέδωσε το πορτοφόλι στον αρμόδιο λειτουργό του ΟΣΥΠΑ και στη συνέχεια, αφού ακολουθήθηκαν οι θεσπισμένες διαδικασίες της εταιρείας, εντοπίστηκε ο κάτοχος του πορτοφολιού στον οποίο παραδόθηκε την ίδια μέρα. 

Ανακοίνωση του ΟΣΥΠΑ τονίζει ότι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Μάριο Πολυδώρου για την τιμιότητα και ανθρωπιά που επέδειξε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό αυτό είναι το τρίτο που καταγράφεται σε λεωφορεία του ΟΣΥΠΑ σε διάστημα μερικών μηνών, με επιβάτες να έχουν ξεχάσει λεφτά και προσωπικά τους είδη εντός των οχημάτων. 

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό που εντόπισαν τα απολεσθέντα αντικείμενα, τα παρέδωσαν και έφτασαν στα χέρια των δικαιούχων. 

ΠΗΓΗ: philenews.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER