Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Συνεπής στη δέσμευση του ο Πρωθυπουργός: Σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου

Το μισθό του Σεπτεμβρίου πληρώθηκαν σήμερα 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ενώ η διοίκηση του Οργανισμού βρίσκεται εν αναμονή για τις οφειλές ΦΠΑ ύψους 12 εκατ. ευρώ.

"Περιμένουμε τώρα μέχρι την Τετάρτη να ρυθμιστεί και το θέμα με τις οφειλές του δημοσίου προς την επιχείρηση λόγω της διαφοράς ΦΠΑ, ύψους 12 εκατ. ευρώ" δήλωσε για το θέμα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

"Στις 12/12 οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα είναι απλήρωτοι δύο μήνες, Οκτώβριο και Νοέμβριο, και στη χθεσινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν αναστολή της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν το Σάββατο 26/11. 

Έτσι, σήμερα από τις 5 το πρωί τα αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν και πάλι στους δρόμους, αλλά έχουμε δώσει διορία μέχρι και την Τετάρτη προκειμένου να μας εξοφληθούν τα δεδουλευμένα μας. 

Την Πέμπτη, θα κάνουμε νέα συνέλευση, προκειμένου να επανακαθορίσουμε τη στάση μας" είπε ο κ. Τσερμενίδης και συμπλήρωσε: "βασική μας επιδίωξη είναι να βρεθεί βέβαια μια μόνιμη και οριστική λύση για το θέμα του οργανισμού, ώστε να λειτουργεί ομαλά και τη νέα χρονιά".

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε ότι "με απόλυτη συνέπεια στη δέσμευση που ανέλαβε ο Έλληνας πρωθυπουργός, έφτασε σήμερα στο ταμείο του ΟΑΣΘ το ποσό ύψους 3,9 εκατ. ευρώ της δόσης Δεκεμβρίου". 

ΠΗΓΗ: news.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER