Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία συνταξιούχου του πρώην ΗΛΠΑΠ, για παράλογες απαιτήσεις της ΟΣΥ ΑΕ, πέντε χρόνια μετά...

Απίστευτο μήνυμα καταγγελίας - αγανάκτησης προς την ΟΣΥ ΑΕ, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πρώην συνάδελφος, που έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ και 5 χρόνια. 

Δείτε τι του ζήτησαν με επιστολή από την ΟΣΥ ΑΕ, πέντε χρόνια μετά την συνταξιοδότηση του:

«Λοιπόν, ζοχάδας η συνέχεια, προχτές έλαβα επιστολή από τον ξεφτίλα Κατρούγκαλο που με ενημέρωσε για την μείωση της σύνταξής μου που πάει να γίνει φιλοδώρημα. 

Σήμερα λοιπόν έλαβα άλλο κωλόχαρτο από τις ΟΣΥ (αστικές συγκοινωνίες) στις οποίες δούλεψα πάνω από 30 χρόνια και μου ζητούν να τους επιστρέψω 933,85€ επί λέξη «αυστηρά» μέχρι τις 10-11-2016 το παραπάνω ποσό διότι δεν έγιναν κάποιες περικοπές σε κάποια επιδόματα στις αποδοχές μου το 2011 χρονιά που σταμάτησα για σύνταξη. 

Ρωτάω λοιπόν ρε κρατικοδίαιτοι κοπρίτες τον 10ο του 2011 που έφυγα εσείς τηρήσατε «αυστηρά» τον νόμο για να μου δώσετε την αποζημίωση μου που ήταν 15000 

Ε;;; 

Όχι βέβαια, μου τα δίνατε χιλιάρικο - χιλιάρικο και στο τέλος μου «φάγατε» και 580€. 

Ερχόμουν ανά μήνα να πάρω το γ*νο το χιλιάρικο σαν ζήτουλας και η «κυρία» των οικονομικών Μαίρη... μου έλεγε, δεν μπορείς να περιμένεις να πάει 10-12 ο μήνας;;; 

Τι μου έρχεσαι από τις 3-4 του μήνα;;; 
Τι μας λέτε μαντάμ, από την τσέπη σας μας τα δίνετε;;; 

Βέβαια κάτι κολλητάρια τους και μέλη του δεξιοπασοκικού σωματείου, ο Κώστας..., ο Τάσος.... και πολλοί άλλοι τα 15000€ της αποζημίωσης τα πήραν με το που έδωσαν παραίτηση κασαδούρα. 

Γιατί ρε ξεφτιλισμένοι;;; 

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια μου ζητάτε να σας επιστρέψω λεφτά που δεν σας χρωστάω, μάλλον μου χρωστάτε. 

Ειλικρινά λυπάμαι που έφαγα τα νιάτα μου (κάνοντας Κολιάτσου - Παγκράτι) μέσα σε μια εταιρεία γεμάτη ρουφιάνους, παρτάκηδες, βολεμένους και κυρίως κομματόσκυλα και με ένα επίπεδο κάτω του μετρίου! 

Ειλικρινά λυπάμαι!!! 

Και φυσικά μη ξεχνάτε το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, για να μη σας στο πω στη γλώσσα της σωφράτζας να πάρετε τα ... » 

Μάλλον έτσι σχεδιάζει ο Όμιλος ΟΑΣΑ να μειώσει τα ελλείμματα... γδέρνοντας τους συνταξιούχους, μιας και τους εργαζομένους τους έχουν ήδη "γδάρει" 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου