Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Υπέρ των ιδιωτικοποίησεων στον σιδηρόδρομο ο Κ. Καραμανλής

Την θέση της Νέας Δημοκρατίας υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων εξέφρασε σήμερα στην συνάντηση του με την Ομοσπονδία ο τομεάρχης Μεταφορών της, κ. Κώστας Καραμανλής.

O κ. Καραμανλής τόνισε την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, ωστόσο τόνισε ότι η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν...τραγέλαφος.(προφανώς γιατί σχεδιάστηκε απο την προηγούμενη Κυβέρνηση και υλοποιήθηκε απο την σημερινή).

Ο κ. Καραμανλής ενώ στηρίζει τις ιδιωτικοποιήσεις, εξέφρασε την ανησυχία του για τα ...ΣΔΙΤ και την είσοδο ιδιωτών στην συντήρηση της υποδομής....  

Αρνήθηκε να μιλήσει στην ουσία για τα εργασιακά τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται το δικαίωμα στην απεργία (ξεχνώντας ποιος επιστρατεύει όσους απεργούν !!!! σαν Κυβέρνηση). 

Έκανε ειδική μνεία για το Οργανόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις ρουσφετολογικές τοποθετήσεις που αυτό θα φέρει. 

Κλείνοντας τόνισε ότι καλώς η Ομοσπονδία αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων και θα είναι σε επικοινωνία για τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν... 

Το Προεδρείο της ΠΟΣ εξέφρασε τις πάγιες θέσεις του συνδικάτου μας και εξήγησε τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές στον σιδηρόδρομο.

ΠΗΓΗ: Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER