Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΟΑΣΑ: Σε ανοδική τροχιά τα έσοδα του ομίλου

Αυξημένες ήταν οι εισπράξεις του Ομίλου ΟΑΣΑ τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2015. 

Ειδικότερα ο μήνας Αύγουστος παρουσίασε αύξηση των εισπράξεων κατά 5%, που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά 10%. 

Αντίστοιχα η αύξηση των εισπράξεων το μήνα Σεπτέμβριο έφτασε το 3% που οφείλεται κυρίως στην αύξηση πωλήσεων εισιτηρίων η οποία ξεπέρασε το 5%. Η συνολική αύξηση των εσόδων του διμήνου ανέρχεται σε 1,1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, «η αύξηση των εσόδων το δίμηνο Αυγούστου - Σεπτεμβρίου οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην αναβάθμιση των προσφερόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών με την εφαρμογή της τηλεματικής στα λεωφορεία και τρόλλεϋ που έτυχε θερμής υποδοχής από το επιβατικό κοινό. 

Ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στο νέο σύστημα και το εντάσσει στην καθημερινότητά του και αυτό αντικατοπτρίζεται μέσω της αύξησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών. 

Η επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την αρχή του νέου έτους και η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες από τον Όμιλο ΟΑΣΑ υπηρεσίες». 

ΠΗΓΗ: oasa.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου