Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Μ. Βρετανία: Μεθυσμένη τύπισσα μπαίνει σε λεωφορείο, καβαλάει έναν άγνωστο και κάνουν σ...

«Δεόντως» γιόρτασε το Halloween μία κοπέλα στην Αγγλία, αφού βγήκε μεταμφιεσμένη για να διασκεδάσει, έγινε «τύφλα» στο μεθύσι και τελικά έκανε και σεξ. Τώρα αν θα το θυμάται αυτό, δεν είναι και πολύ σίγουρο, υπάρχουν όμως ντοκουμέντα για να της το θυμίσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο λεωφορείο X43 από το Μάντσεστερ στο Μπέρνλι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. 

Μία παρέα γυναικών επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και κατευθύνθηκε στον πάνω όροφο. Αμέσως έγινε σαφές στους επιβάτες ότι οι κοπέλες ήταν «τύφλα» στο μεθύσι.  

Κάπου στα μισά της διαδρομής η μία εξ αυτών κατευθύνθηκε στη θέση που καθόταν ένας νεαρός και κάθισε χωρίς να πει κουβέντα πάνω στα πόδια του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός άνδρας (ο οποίος φόραγε βέρα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει τίποτα για την… θαυμάστριά του) ήταν επίσης μεθυσμένος, με αποτέλεσμα τα πράγματα να βγουν γρήγορα εκτός ελέγχου και το ζευγάρι να αρχίσει να κάνει σεξ απροκάλυπτα μπροστά στους δεκάδες επιβάτες.

Όπως είναι φυσικό, τα φλας των κινητών άρχισαν να αστράφτουν, ενώ το ζευγάρι συνέχιζε ανενόχλητο τη «δουλειά» του, σίγουρο μέσα στο μεθύσι του ότι… δεν τους έβλεπε κανείς. 

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER