Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σπύρος Ρεβύθης: Μεθοδεύεται η διάλυση της ΣΤΑΣΥ - Ενδιαφέρον των Ιταλών για την τεχν. βάση της ΣΤΑΣΥ

Συνάδελφοι η πολιτική ηγεσία των μεταφορών καθώς και η διοίκηση του Ο.Α.Σ.Α προκειμένου να υλοποιήσουν την μνημονιακή δέσμευση του νόμου 4337/15 χρησιμοποιούν τις γνωστές συνταγές του παρελθόντος ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ και τις φρούδες προφορικές υποσχέσεις.  
Στην παρούσα φάση ποιο συγκεκριμένα κερδίζουν πολιτικό χρόνο με τις δήθεν υποσχέσεις πως θα υπάρξει τάχα διαβούλευση για την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ.  

Όταν αρχίσουν συνάδελφοι και καταργούν δομές και οργανικές θέσεις από το οργανόγραμμα της ΣΤΑ.ΣΥ για πια διαβούλευση μιλάμε ακριβώς; 

Το σχέδιο δράσεων που έστειλε στα σωματεία την Παρασκευή 18/11/16 ο Ο.Α.Σ.Α μιλάει ξεκάθαρα για κατάργηση ολόκληρης της Γενικής διεύθυνσης διοικητικών και οικονομικών της ΣΤΑ.ΣΥ καθώς και του ελέγχου κομίστρου σε πρώτη φάση όμως, γιατί υπάρχει και συνέχεια. 

Στο μοναδικό που ίσως λένε την ΜΙΣΗ «αλήθεια» συνάδελφοι είναι ότι δεν θα χρειάζεται να μετακινήσουν βίαια εργαζομένους της ΣΤΑ.ΣΥ στον ΟΑΣΑ γιατί πλέον εφόσον δεν θα υπάρχουν οι δομές εντός της ΣΤΑ.ΣΥ, για να έχουμε αντικείμενο εργασίας θα πρέπει να πάμε από μονοί μας στον Ο.Α.Σ.Α εάν θέλουμε να έχουμε δουλειά.  

Αυτό το «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ» εννοεί συνάδελφοι η πολιτική ηγεσία και το δίλημμα μας θα είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο ή πάμε για δουλειά εκεί που έχει μεταφερθεί η υπηρεσία μας ή δεν έχουμε δουλειά.  

Ο απόλυτος εκβιασμός.
  • Μη ξεχνάμε συνάδελφοι τους 250 εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ που έμειναν για 5 χρόνια στην ανεργία από φρούδες προφορικές υποσχέσεις υπουργών.
  • Μη ξεχνάμε τους συναδέλφους που στο παρελθόν είχαν κάνει εθελοντικές μετατάξεις κι ότι μέσα στην περασμένη πενταετία έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δυο φορές.
  • Μη ξεχνάμε συνάδελφοι τους 200 εξειδικευμένους εργαζόμενους του πρώην ΗΣΑΠ που ακόμα φυλάνε τις πέτρες στα μουσεία.
Ήδη συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι έρχονται πληροφορίες που λένε ότι η Ιταλική εταιρία που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκδηλώνει ενδιαφέρων για την τεχνική βάση της ΣΤΑ.ΣΥ.  

Άρα ποιοι από μας ακριβώς νομίζουν ότι δεν τους αφορά η ομιλοποίηση - διάλυση της εταιρίας; 

Όταν ξηλωθούν όλες αυτές οι δομές τι ακριβώς εταιρία νομίζετε ότι θα προκύψει ; Θα σας το πω ξεκάθαρα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.  

Η βάση των σωματείων οι εργαζόμενοι δηλαδή πρέπει όλοι μαζί να ασκούμε καθημερινή πίεση στα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μας ώστε να δοθεί σκληρός αγώνας διαρκείας μέχρι την τελική νίκη. 

Συνάδελφοι ή θα παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι ή θα μας τελειώσουν;;; 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου