Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η απάντηση του Ηλ. Μανιατάκη για το ενδιαφέρον των Ιταλών, για εξαγορά των Αστικών Συγκοινωνίων της Αθήνας

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του Τραμ στις «ορέξεις» - δηλώσεις του προέδρου των Ιταλικών Σιδηροδρόμων που εξαγόρασαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε στον αθηναϊκό τύπο και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον εξαγοράς και των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.:

«Οι Ιταλοί δεν έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να λειτουργήσουν τους δικούς τους σιδηρόδρομους, αποτέλεσμα αυτού απαράδεκτο !!! συγκοινωνιακό ατύχημα με 27 νεκρούς και 50 τραυματίες στους Ιταλικούς Σιδηρόδρομους.

Η Κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Κρατικές Αστικές Συγκοινωνίες έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για ασφαλείς, ποιοτικό, γρήγορο και φθηνό συγκοινωνιακό έργο για τον Έλληνα πολίτη και όχι να ξεπουλάει !!! τον Δημόσιο Πλούτο σε μεγαλοεργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα που δεν έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, με μοναδικό σκοπό το κέρδος.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Ιταλική εταιρεία «Fe.De.Sta.Italliano.Spa» που άνοιξε την πόρτα η κυβέρνηση για το ξεπούλημα !!! της ΤΡΑΙΝΟΣΕ»

Πρόεδρος Εργαζομένων Τραμ Σ.Ε.Τ
Μανιατάκης Ηλίας





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου