Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Δ. Ραφήνας - Πικερμίου: Υπογραφή συμφωνίας για μαθητικό εισιτήριο -50%, από το ΚΤΕΛ Αττικής

Μετά το ξεκίνημα της Δημοτικής Συγκοινωνίας που παρέχεται δωρεάν από τον Δήμο για τους κατοίκους, άλλος ένας στόχος επετεύχθη.

Η μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου κατά 50% στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, δρομολογήθηκε οριστικά, κατόπιν της υπογραφής σχετικής συμφωνίας του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργου Παπαδομιχελάκη.

Το μειωμένο εισιτήριο θα εφαρμοστεί από την τρέχουσα σχολική χρονιά για τις μετακινήσεις των μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίου, Λυκείου για όλες τις διαδρομές με τα λεωφορεία της εταιρείας της Ανατολικής Αττικής. 

Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι διευθύνσεις των σχολείων σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή θα εκδώσουν ειδικό δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τους μαθητές το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν για την εξασφάλιση μειωμένου (μισού) εισιτηρίου.

Η παραπάνω συμφωνία είναι το αποτέλεσμα συναντήσεων μεταξύ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε., με στόχο να ανακουφίσει οικονομικά πολλές οικογένειες και να τις διευκολύνει να ανταπεξέλθουν στο κόστος της καθημερινής μεταφοράς των παιδιών τους. 

ΠΗΓΗ: rpn.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου