Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αστυνομικοί εντόπισαν θύμα ληστείας σε σταθμό του Μετρό, μέσω… Google

Την… Google πρέπει να ευχαριστεί ένας Γερμανός τουρίστας ο οποίος χτες το μεσημέρι έπεσε θύμα ληστείας εξερχόμενος από σταθμό του μετρό «Συγγρού - Φιξ».

Και αυτό γιατί, λίγες ώρες αργότερα τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης ήταν αυτά που οδήγησαν τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών στα ίχνη του προκειμένου να του παραδώσουν το πορτοφόλι του που είχε κάνει φτερά.

Όλα ξεκίνησαν χτες το απόγευμα όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε δύο γυναίκες και έναν άνδρα από τη Ρουμανία οι οποίοι κινούνταν ύποπτα στη στάση του μετρό Συγγρού - Φιξ.

Από τον έλεγχο που έκαναν στον 43χρονο βρέθηκε στην κατοχή του ένα πορτοφόλι εντός του οποίου υπήρχε η ταυτότητα ενός Γερμανού πολίτη, κάρτες τραπεζικών συναλλαγών και περίπου 900 ευρώ. Παράλληλα, στην κατοχή μίας εκ των δύο γυναικών βρέθηκαν 500 ευρώ την προέλευση των οποίων όμως αδυνατούσε να δικαιολογήσει.

Τα τρία άτομα προσήχθηκαν στο Τ.Α. Νέου Κόσμου, ενώ στη συνέχεια οι άνδρες της ΔΙΑΣ αποφάσισαν να αναζητήσουν τα ίχνη του Γερμανού στο Internet ψάχνοντας μέσω της Google. Διαπίστωσαν λοιπόν πως πρόκειται για άτομο που δραστηριοποιείται στον χώρο της δημοπρασίας ακινήτων.

Ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και όταν ο εν λόγω άνθρωπος κλήθηκε στο τμήμα ανέφερε ότι πράγματι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε πέσει θύμα ληστείας στο σταθμό του Μετρό παραλαμβάνοντας παράλληλα τα απολεσθέντα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου