Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ανατριχιαστικός κλόουν κρεμασμένος σε λεωφορείο στο Detroit

Ένας άνδρας φορώντας μία μάλλον ανατριχιαστική αμφίεση κλόουν απαθανατίστηκε από σοκαρισμένο οδηγό στο Detroit να είναι κρεμασμένος στο πίσω μέρος ενός κινούμενου λεωφορείου.

Η αμφίεση του κλόουν, σύμφωνα με τη The Mirror, αποτελείτο από μια απειλητική μάσκα με ροζ μαλλιά κι ένα «μακρύ λευκό πουκάμισο ή σακάκι», αμφίεση αρκούντως τρομακτική, ειδικά για ανθρώπους που τρομοκρατούνται από το άρτι ενσκύψαν φαινόμενο των «κλόουν».

«Είναι ένας γ@@@μένος κλόουν. Πάμε να γ@@@τσακιστούμε από ’δω», είπε ο οδηγός που υπήρξε μάρτυρας του γεγονότος -και ειλικρινά, η έκπληξή του προκαλεί αντίστοιχη έκπληξη. Φυσικά το πραγματικό πρόβλημα είναι η λεγόμενη «Creepy Clown Craze», η τρέλα του ανατριχιαστικού κλόουν που ξεμπαρκάρισε πρόσφατα και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Βρετανία.

Το φαινόμενο περιλαμβάνει ανθρώπους μεταμφιεσμένους σε κλόουν με στόχο να τρομοκρατήσουν οδηγούς και πεζούς, αλλά στις ΗΠΑ έχουμε ήδη περιπτώσεις που έχουν παρενοχλήσει και μαθητές.

«Η ασφάλεια των αναβατών είναι η No1 προτεραιότητα για το Περιφερειακό υπουργείο Μεταφορών και γι’ αυτό έχει αυξηθεί η περιπολούσα αστυνομική παρουσία και έχουμε εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης μέσα και έξω από το τομέα ευθύνης μας», είπε ο εκπρόσωπος της Τμήματος Μεταφορών του Detroit.

Στο μεταξύ, πρόσφατα εμφανίστηκε ένα άλλο video στο web με δύο αστυνομικούς ήρθαν αντιμέτωποι με δύο άνδρες ντυμένους κλόουν στην πόλη Menasha, στο Wisconsin. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη, αφού περιήλθε σε γνώση της Αστυνομίας ότι είχε αφήσει το ανήλικο παιδί του μόνο στο σπίτι.



ΠΗΓΗ: drive.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου