Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Κανονικά η λειτουργία του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προς το παρόν

Με τη δέσμευση πληρωμής μέρους των οφειλών τους προς τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο αμέσως επόμενο διάστημα, απομακρύνεται έστω και προσωρινά η πιθανότητα κινητοποιήσεων και ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού του νομού, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης. 

Όπως επισήμανε, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έχουν να λαμβάνουν συνολικά 500.000 ευρώ απο τον ΟΑΣΘ και 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η δέσμευση που έλαβε σήμερα, αφορά σε κατάθεση «100.000-150.000 ευρώ από τον οργανισμό μέχρι την επόμενη Πέμπτη 27/10 και 260.000 ευρώ από την ΠΚΜ μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες». 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τριανταφυλλίδης επισήμανε ότι το προσωπικό των 170 υπαλλήλων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι 40 έκτακτοι, λαμβάνει κανονικά το μισθό του και διευκρίνισε ότι υπάρχουν χρέη προς τρίτους. 

«Δεν βγάζουμε τα λειτουργικά μας έξοδα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη βιωσιμότητα της επιχείρησης», ανέφερε ο κ. Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε: «με τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι επικεφαλής των ανωτέρω φορέων, μας δίνεται παράταση ζωής για ενάμιση μήνα», είπε.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου