Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Αργεντινή: Γυναίκα γέννησε στο λεωφορείο με βοηθό τον οδηγό και δύο αστυνομικούς

Μια γυναίκα από την Αργεντινή αναγκάστηκε να γεννήσει σε ένα λεωφορείο με δύο αστυνομικούς και τον οδηγό να την βοηθούν στη γέννα.

Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο της γραμμής όταν «έσπασαν τα νερά» και ο οδηγός αποφάσισε να σταματήσει το όχημα για να την βοηθήσει. Κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν από το λεωφορείο.

Όντας πολύ ψύχραιμος, μαγνητοσκόπησε μάλιστα τη στιγμή του τοκετού με το βίντεο να δείχνει τους δύο αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν για να γεννήσει. Σε κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς λέει: «Συγχαρητήρια, μαμά, είναι ένα όμορφο αγόρι», ενώ ταυτόχρονα ακούγεται και το κλάμα του μωρού.

Ο οδηγός αργότερα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτό ακριβώς συνέβη στη δουλειά μου: Μια επιβάτης γέννησε, τι ευλογία!» Στο τέλος του βίντεο η γυναίκα φαίνεται να κάθεται σε ένα κάθισμα και να προσπαθεί να συνέλθει πίνοντας λίγο νερό. Αγκαλιάζει το μωρό της και το τυλίγει με μια μπλε κουβέρτα ευχαριστώντας με ανακούφιση τους ανθρώπους που τη βοήθησαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μωρό και η μητέρα μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η υγεία τους και να δεχθούν την φροντίδα. Και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.



ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου