Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Βριλήσσια: Νεαροί επιτίθενται με πέτρες σε λεωφορεία της ΟΣΥ, σε Βριλήσσια και Χαλάνδρι

Μεγάλες διαστάσεις έχουν λάβει το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις με πέτρες που δέχονται τα αστικά λεωφορεία της γραμμής 447 Χαλάνδρι - Άνω Βριλήσσια. Όταν πέσει το σκοτάδι ομάδες νεαρών στήνουν "καρτέρι" στα λεωφορεία και εκτοξεύουν πέτρες και νεράντζια. 

Όπως καταγγέλλουν οι οδηγοί ο κίνδυνος για τους επιβάτες είναι άμεσος, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος και να υπάρξει κάποια τραγωδία για ασήμαντο λόγο. 

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 15 Οκτωβρίου, όταν από τις πέτρες που εκτόξευσαν οι νεαροί έσπασε το παρμπρίζ του λεωφορείου και ευτυχώς ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία και τον έλεγχο του οχήματος.

Σε τρία σημεία σημειώνονται οι επιθέσεις
  • Το πρώτο όπου σημειώνονται και οι περισσότερες είναι στην οδό Ροδόπης στο ύψος της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στα Βριλήσσια. 
  • Το δεύτερο είναι στην οδό Μακεδονίας στο ύψος του πάρκου στα Βριλήσσια και 
  • το τρίτο στην οδό Γεννήματα που οδηγεί στη Λ. Ηρακλείτου στο Χαλάνδρι.
Οι οδηγοί καταγγέλλουν πως μια γυναίκα που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα γλίτωσε από θαύμα πριν από λίγες ημέρες. 

Το λεωφορείο είχε σταματήσει σε στάση των Βριλησσίων. Η πόρτα ήταν ανοιχτή και οι νεαροί εκτόξευσαν νεράντζια. Ένα από αυτά βρήκε με δύναμη τη γυναίκα στο πόδι. Ευτυχώς τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, το περιστατικό είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει τις νυχτερινές ώρες σε αυτή τη γραμμή του ΟΑΣΑ.

Όλες οι επιθέσεις έχουν καταγραφεί από την αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς του ΟΑΣΑ.

Επί τάπητος μάλιστα, βρίσκεται η διακοπή της γραμμής 447 που εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες. 

Για το ζήτημα αυτό συνεδριάζει σήμερα η αρμόδια επιτροπή των οδηγών προκειμένου να ληφθούν μέτρα. Θα είναι κρίμα όμως, να διακοπεί μια λεωφορειακή γραμμή που εξυπηρετεί καθημερινά πολλούς συμπολίτες μας για την απερισκεψία ορισμένων ανεγκέφαλων! 

ΠΗΓΗ: vrilissianews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου