Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

"Παιχνίδια" στην πλάτη των εργαζομένων στα ΜΜΜ

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν τώρα τελευταία και έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα ΜΜΜ και τον ΟΑΣΑ.

Δεν ξέρω αν αυτή η ιστορία "πουλάει" ή αν κάποιοι βάζουν πλάτη για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς και συμφέροντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν κακό με το να βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο και να αναφέρουν διάφορες ανακρίβειες και ψέμματα. 

Όλοι ξέρουμε τις παθογένειες του Οργανισμού και καλό θα ήταν να "μαζευτούν" λίγο οι διάφοροι, που έχουν καταντήσει γραφικοί, περιπλανώμενοι από κανάλι σε κανάλι και από σάιτ σε σάιτ. Τώρα τους "έπιασε" όλους ο πόνος! 

Το πανηγυράκι ξεκίνησε από την πρόσληψη από τον ΟΑΣΑ της μουσικής επιμελήτριας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή ή όχι αυτή η υπόθεση, αλλά ο χρόνος θα δείξει, λες και στο παρελθόν, δεν υπήρξαν άλλες τέτοιες προσλήψεις, ρουσφετολογικές όπως τις αποκαλούν. Ή θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο εδώ; Μάλλον δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα!

Δείτε μερικές από τις ανακρίβειες και τα ψεύδη που αναφέρθηκαν:

Ανακρίβεια 1η : Τα οχήματα της ΟΣΥ, δεν έχουν ηχητική εγκατάσταση
Απάντηση: Και πως γίνεται βρε σαΐνια η αναγγελία των στάσεων της Τηλεματικής;

Ανακρίβεια 2η: Ο ερχομός του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα εξαλείψει την εισιτηριοδιαφυγή 
Απάντηση: Μπορεί στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ, που θα έχουν πύλες εισόδου - εξόδου να λειτουργήσει σωστά, στα λεωφορεία, τα τρόλλεϋ και το τραμ όμως θα αποτύχει, γιατί για να δουλέψει θέλει ελεγκτές, που δεν υπάρχουν. 

Αλλά και να υπήρχαν, γιατί να μπούμε στα έξοδα για να βάλουμε καινούργια μηχανήματα, αφού το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν ελεγκτές (Κεφαλοκυνηγούς όπως τους αποκάλεσε και ο ίδιος ο  Υπουργός), που φρόντισε να τους εξαφανίσει και να τους στοχοποιήσει, με το καλημέρα! Μήπως κάποιοι "έφαγαν" από αυτή την ιστορία; (Στην σύμβαση αγοράς αναφέρομαι)

Ανακρίβεια 3η: Γιατί μπήκαν μηχανήματα τηλεματικής σε οχήματα που έχουν παροπλιστεί; 
Απάντηση: Ο λόγος είναι τόσο απλός... 
Η εταιρεία που πήρε την εργολαβία, πρέπει να τοποθετήσει όλο τον εξοπλισμό για να πληρωθεί, αλλιώς υπάρχουν και οι λεγόμενες ρήτρες. Δεν την ενδιαφέρει την εταιρεία, αν το όχημα είναι σε κυκλοφορία ή όχι, αυτή λεφτά θέλει!

Όταν υπογράφηκε η σύμβαση επί συγκυβέρνησης, ο στόλος των οχημάτων σε κυκλοφορία ήταν περισσότερος, επί συγκυβέρνησης όμως υπογράφτηκαν και τα μνημόνια, καθώς και οι περικοπές στις επιχορηγήσεις των ΜΜΜ, δεν είδα όμως κανέναν να δακρύζει τότε! Με τι χρήματα να αγοραστούν ανταλλακτικά; 

Μα και η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών!
Διάφορα υπουργεία, κάνουν τον "Κινέζο" όταν τους στέλνουμε τον λογαριασμό. Κοινωνική πολιτική όμως με ξένα κόλυβα ξέρουμε να κάνουμε! 
  • Ποιος μετακινεί δωρεάν τους ανέργους;    Ο ΟΑΣΑ!
  • Ποιος μετακινεί δωρεάν τους πρόσφυγες;  Ο ΟΑΣΑ!
  • Ποιος μετακινεί δωρεάν τους ένστολους;   Ο ΟΑΣΑ! 
Και να σκεφτεί κανείς ότι όλες οι εταιρείες του ομίλου του ΟΑΣΑ παίρνουν σχεδόν την ίδια επιχορήγηση με τον ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διαθέτει μόλις το ένα τέταρτο του στόλου της ΟΣΥ. 

Τον λογαριασμό στο τέλος ποιος θα τον ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου