Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Κέρκυρα: Πρωτοβουλίες του Δήμου για τα δύο ΚΤΕΛ

Τη διαμαρτυρία τους για την ερήμωση της περιοχής της πλατείας Ψυχιατρείου μετά την αποχώρηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από την πόλη και την κατάργηση της στάσης των λεωφορείων από τη συγκεκριμένη πλατεία, εξέφρασαν χθες στο Δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της περιοχής. 

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα που έχουν δημιουργήσει Γιώργος Δαφνής ζήτησε την επαναφορά της στάσης των λεωφορείων στο σημείο που ήταν και παλιότερα, τόσο για την τόνωση της εμπορικής κίνησης όσο και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Από την πλευρά τους τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος όσο και ο αντιδήμαρχος Σπύρος Καλούδης ενημέρωσαν ότι διατηρείται η αντιδικία ανάμεσα στο Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ, παρά τις προηγούμενες παρεμβάσεις της αντιπεριφερειάρχη Νικολέτας Πανδή, διότι δεν έχουν υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα. 

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος από την πλευρά του θα πρέπει να ξαναπάρει πρωτοβουλίες ώστε να ξανακαθίσουν τα δύο ΚΤΕΛ στο ίδιο τραπέζι όπως και να καθορίσει με απόφαση του στάσεις στην πλατεία Ψυχιατρείου και άλλα σημεία της πόλης. 

ΠΗΓΗ: ert.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου