Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις των μαθητών του Δήμου Σαρωνικού

Μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου των ΚΤΕΛ για τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού, μετά την υπογραφή σχετικού Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., του Δήμου Σαρωνικού και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού. 

Η μειωμένη τιμή εισητηρίου θα ισχύει σε όλα τα ενδοπεριφερειακά δρομολόγια των ΚΤΕΛ μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.  

Η έκπτωση, που αφορά το σύνολο των μαθητών της Ανατολικής Αττικής, χορηγήθηκε μετά από συστηματική διεκδίκηση εκ μέρους των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων της Ανατολικής Αττικής. 

Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο ρόλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, η οποία μέσω του Προέδρου της κ. Χάρη Κυνηγαλάκη και με αρωγό το Δήμο Σαρωνικού, πρωτοστάτησε στην υποστήριξη του αιτήματος.  

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο οποίος υπέγραψε το Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε. δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε να ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των γονέων της περιοχής μας. Η θετική αυτή εξέλιξη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, την οποία υποστηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Διοίκηση της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε. για την σημαντική αυτή κοινωνική παροχή που προσφέρει, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της. Ο Δήμος Σαρωνικού και εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και να προσπαθούμε μαζί, με έναν κοινό σκοπό: να βελτιώσουμε την καθημερινότητα γονέων και μαθητών και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης για τα παιδιά μας». 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου, θα εκδώσει ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες προς τους γονείς και τους μαθητές, σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης της έκπτωσης. 

Θα κληθούν, δε, οι Διευθύνσεις των σχολείων μας σε συνεργασία με το Δήμο και με την Ένωση να συνεργαστούν για την εφαρμογή του μέτρου. 

ΠΗΓΗ: notosnet.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου