Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ τη Δευτέρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ήδη για 8η ημέρα σήμερα.

Μέσω facebook καλούν τους εργαζόμενους να γίνουν μια γροθιά και να διαμαρτυρηθούν στα γραφεία του ΟΑΣΘ για την κατάσταση που βιώνουν. Μάλιστα καλούν και το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης να γίνει αρωγός και συμπαραστάτης των αγώνων τους.

Διαβάστε το κάλεσμα που απευθύνουν μέσω facebook:
Συνάδελφοι-σες
Την Δευτέρα 26/09/2016 όλοι μαζί μια γροθιά, μια φωνή συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ και διαμαρτυρόμαστε για την συνεχόμενη τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε. 

Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. 

Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης,στην όποια κατοικούμε. 

Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά,μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. 

Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ, ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν. 

ΠΗΓΗ: seleo.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου