Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

«Τσάκωσαν» μηχανοδηγό σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης

Η εταιρεία Central Japan Railway που έχει την ευθύνη για το παρακάτω τρένο σικανσέν, τα λεγόμενα τρένα- σφαίρες, διαβεβαίωσε πως οι 320 επιβάτες του δεν κινδύνευσαν ούτε για μια στιγμή από τη… χαλάρωση του χειριστή του, την οποία κατέγραψε πιθανώς άθελά του ένας train spotter.

Ο 29χρονος μηχανοδηγός ωστόσο τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς παραδέχθηκε πως κάθισε σε αυτή τη στάση «μόνο για δέκα δευτερόλεπτα», όπως είπε, επειδή είχε κουρασμένα πόδια.

Ένα όμως από αυτά τα δέκα δευτερόλεπτα αποτυπώθηκε στο φακό του χρήστη του Twitter @yamamoto1go2, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία η οποία στη συνέχεια έγινε retweet χιλιάδες φορές.

Στη φωτογραφία ο 29χρονος μηχανοδηγός φαίνεται να κάθεται, σαν μισοξαπλωμένος, με τα πόδια γυμνά πάνω στο μπροστινό τζάμι του τρένου ενώ εκείνο κινείται.

Η φωτογραφία βγήκε στην περιοχή Shizuoka της Ιαπωνίας, ανάμεσα στους σταθμούς Kakegawa και Hamamatsu και δημοσιεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία λειτουργίας του τρένου διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες τονίζοντας: «τα σικανσέν είναι εξοπλισμένα με αυτόματο σύστημα ελέγχου που παρακολουθεί διαρκώς κι ελέγχει την ταχύτητα και την απόσταση ανάμεσα στις αμαξοστοιχίες».  

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου