Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία Απόστολου Ραυτόπουλου: «Δεν έχει γράψει ούτε ένα μέτρο το λεωφορείο για αστέγους»

Ήταν 29 Ιουνίου του 2016 όταν το newsit.gr αλλά και άλλα ΜΜΕ παρουσίαζαν μια σπουδαία πρωτοβουλία. Ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών μετατρεπόταν στην πρώτη κινητή μονάδα ατομικής υγιεινής για τους άστεγους. Το ονόμασαν όλοι, το «λεωφορείο των αστέγων».

Εκείνη την ημέρα έγινε και η παρουσίαση του λεωφορείου από την ίδια την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Το λεωφορείο παραχώρησε ο ΟΑΣΑ, η ΟΣΥ ανέλαβε να το μετατρέψει σε κινητή μονάδα με την χορηγία της εταιρείας «Παπαστράτος». Δυόμιση μήνες μετά όμως, το λεωφορείο μάλλον έμεινε στα χαρτιά. Ή μάλλον στο πάρκινγκ.

Μιλώντας στο newsit.gr ο Πρόεδρος των Τεχνικών του ΟΑΣΑ, Απόστολος Ραυτόπουλος καταγγέλλει: "Δεν έχει γράψει ούτε ένα χιλιόμετρο και το ανεβάζουν στη Θεσσαλονίκη για να το εκθέσουν".

"Σε μια ώρα φτάνει στη Θεσσαλονίκη με την οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων. Πέντε το πρωί ξεκίνησε. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για τους άστεγους δεν έχει κάνει ούτε ένα μέτρο. Αφού εξυπηρέτησε τους άστεγους της Αθήνας θα εξυπηρετήσει και τους άστεγους της Θεσσαλονίκης", συνεχίζει με αρκετή δόση ειρωνείας.



ΠΗΓΗ: newsit.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου