Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Back to school με «έξυπνα» σχολικά λεωφορεία

Με «έξυπνα» σχολικά πηγαίνουν στο σχολείο από σήμερα οι μαθητές ιδιωτικών σχολείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 

Πέντε από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας με συνολικό στόλο που ξεπερνά τα 110 σχολικά λεωφορεία μετέτρεψαν τα σχολικά τους σε «έξυπνα» οχήματα κάνοντας χρήση μιας νέας υπηρεσίας, από γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Τα «έξυπνα» σχολικά προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε γονείς και μαθητές ενώ η χρήση της υπηρεσίας διαχείρισης στόλου μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος για τα σχολεία.

H υπηρεσία της συγκεκριμένης εταιρείας προσφέρει:
  • Έλεγχο και εντοπισμό του στόλου οχημάτων σε πραγματικό χρόνο
  • Συλλογή και επεξεργασία των πληροφοριών απευθείας από το όχημα με απόλυτη ακρίβεια
  • Πρόσβαση στην εφαρμογή με οποιονδήποτε browser και από όλα τα smartphones
Οι γονείς των μαθητών δεν αναρωτιούνται πλέον αν τα παιδιά τους έφτασαν ή έφυγαν από το σχολείο αφού λαμβάνουν ενημερωτικό SMS για την ώρα παραλαβής ή άφιξης των μαθητών στο σπίτι ενώ έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης του σχολικού δρομολογίου σε πραγματικό χρόνο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

Εκτός από την ασφάλεια των μαθητών, σημαντικά είναι τα οφέλη και για το σχολείο καθώς η υπηρεσία συνεισφέρει καθοριστικά στην διαχείριση προσωπικού και στόλου. Με την εγκατάσταση της συγκεκριμένης υπηρεσίας τα λειτουργικά έξοδα σημειώνουν φθίνουσα πορεία καθώς τα δρομολόγια αναδιοργανώνονται με αποτέλεσμα τη μείωση του διαχειριστικού κόστους.

ΠΗΓΗ: newpost.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER