Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι καρτών ΟΑΣΘ για τον μήνα Αύγουστο

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ταλαιπωρούν πολύ κόσμο που είχε ως μοναδικό μέσο μεταφοράς τα αστικά λεωφορεία. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πληρώσει την κάρτα για τον μήνα Αύγουστο, ωστόσο όπως φαίνεται, δεν θα τους φανεί χρήσιμη...

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ δια στόματος του προέδρου της, Χρήστου Στεφανίδη, επισήμανε ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ θα προχωρήσει σε αποζημίωση των επιβατών που είχαν προμηθευτεί για τον μήνα Αύγουστο την κάρτα απεριορίστων διαδρομών και την οποία δεν χρησιμοποίησαν λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. «Ο συμψηφισμός θα γίνει κατά την αγορά της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τον επόμενο μήνα», υπογράμμισε.

Επιπλέον, ο Χρ. Στεφανίδης δήλωσε πως «σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις εμείς θα αντιδράσουμε. Αν θα συνεχίσουν θα καταθέσουμε όλα τα νόμιμα μέτρα. Ο Οργανισμός ζημιώνεται από αυτές τις αποφάσεις. Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα».

Αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν περί πτώχευσης του ΟΑΣΘ: «Αυτό δεν θα γίνει. Όμως η στάση πληρωμών, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα πραγματοποιηθεί. Σήμερα δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ΦΠΑ, το πετρέλαιο μας. Είναι άδικο να μας κατηγορούν ότι έχουμε χρήματα και δεν τα δίνουμε στους εργαζόμενους». 

ΠΗΓΗ: seleo.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου