Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΟΑΣΘ: Αποζημίωση Κατόχων Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών λόγω των Κινητοποιήσεων των Εργαζομένων

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, εγκρίνεται η αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου ή/και Ιουλίου ή/και Αυγούστου 2016 για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης από τους εργαζομένους του Οργανισμού, προκειμένου να μην υποστούν οποιαδήποτε ζημία.

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/ων των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016. Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:


ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ:
1) Προμήθεια κάρτας από 01/09/16-15/09/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016,

2) Προμήθεια κάρτας από 23/08/16 - 31/08/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 05/09/16 έως 16/09/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016.

Υπογραμμίζουμε και πάλι ότι, δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου ή/και Ιουλίου ή/και Αυγούστου 2016 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της είναι η παράδοση τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού. 

Προτείνουμε στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτα/τες. Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών. 

ΠΗΓΗ: oasth.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου