Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Κανονικά τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ ως τη Δευτέρα

Χωρίς κανένα πρόβλημα θα πραγματοποιείται έως και την ερχόμενη Δευτέρα η μετακίνηση των Θεσσαλονικέων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Την Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει, το Δ.Σ. του συνδικάτου εργαζομένων Οργανισμού για να αποφασίσει εάν θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων για τον μήνα Ιούνιο.

"Εάν δεν υπάρξουν νεότερα θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ή αν υπάρχουν εξελίξεις να σταματήσουμε την κινητοποίηση. 

Πρέπει να τονίσουμε για άλλη μία φορά, πως είναι αδιανόητο για εμάς, εδώ και 45 ημέρες να δουλεύουμε και να μην πληρωνόμαστε. Αυτή η διαδικασία είναι χρόνια τώρα, βέβαια κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει" δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, "ο ΟΑΣΘ, με τη λογική που πάει καταρρέει, θα γίνει στάση πληρωμών, το συνολικό χρέος του Ελληνικού Δημοσίου απέναντι στον Οργανισμό ξεπερνάει τα 130 εκατ. €".

'Οπως τόνισε "δε νοείται να κάνει κοινωνική πολιτική η κυβέρνηση με ανέργους, μαθητές, φοιτητές κ.λπ. και να μην πληρώνει τα χρήματα για την πολιτική αυτή και να φτάνει τον Οργανισμό να καταρρεύσει οικονομικά".

ΠΗΓΗ: voria.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου