Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Μετρό Θεσ/κης: Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Μοναστηρίου, για τον επόμενο χρόνο

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες σε όλα τα μέτωπα για το Μετρό Θεσσαλονίκης και άμεσα ξεκινά η κατασκευή της νότιας εισόδου/εξόδου στο σταθμό «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός».

Για τον λόγο αυτό, από το Σάββατο 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :
  • Μετατοπίζεται προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό (βόρεια πλευρά) ο άξονας της οδού Μοναστηρίου, στο τμήμα της από την οδό Μ.Καλού έως τον Τερματικό Σταθμό του ΟΑΣΘ, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
  • Δημιουργείται μια λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και εσοχές προσωρινής στάθμευσης στη νότια πλευρά της οδού Μοναστηρίου, στο ρεύμα πορείας προς την πλατεία Δημοκρατίας (ανατολικά), για την εξυπηρέτηση των παρόδιων κτιρίων. 
  • Αντιδρομείται η πρώτη ανώνυμη οδός (κάθετη στην οδό Μοναστηρίου) ανατολικά της οδού Αναγεννήσεως, με φορά κατεύθυνσης από την οδό Γιαννιτσών προς την οδό Μοναστηρίου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν έως το καλοκαίρι του 2017.

Η Αττικό Μετρό ευχαριστεί τους κατοίκους για τη συνεργασία και την κατανόηση λόγω της αναπόφευκτης προσωρινής όχλησης και υπενθυμίζει ότι το Τμήμα Δημ. Σχέσεων (τηλ. 2310-504710, 2310 504714, 2310 504764, email: info@ametro.gr) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή τους, από τις 9:00 έως τις 16:00. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου