Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι «κατασκηνωτές» του ΑΠΘ σταματούν και βάφουν με σπρέι λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Χθες το μεσημέρι, νεαροί που συμμετέχουν στο "No Border Camp", που διεξάγεται στο ΑΠΘ, σταμάτησαν λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας. 

Αφού κατέβασαν οδηγό και επιβάτες, κάλυψαν όλες τις εξωτερικές όψεις του λεωφορείου με ένα μεγάλο γκράφιτι και δεκάδες συνθήματα.  

Λίγο αργότερα, μια άλλη ομάδα έδρασε σε ένα τουριστικό λεωφορεία της Θεσσαλονίκης. To περιστατικό συνέβη στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος της παλαιάς Φιλοσοφικής, στο κέντρο της πόλης. 

Όπως δήλωσε στο thestival.gr, o οδηγός του λεωφορείου, περίπου 10 άτομα τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων για να κλείσουν το δρόμο, ενώ περίπου 20 άτομα έβαφαν το λεωφορείο. 

Οι πρωταγωνιστές του συμβάντος πιθανότατα ήταν ξένοι καθώς όπως τόνισε στο thestival.gr, o οδηγός σήκωσαν ένα χαρτόνι που έγραφε στα αγγλικά "συγνώμη αυτό θα διαρκέσει τέσσερα λεπτά. Κλείστε τα παράθυρα". 

Η ζημία που προκλήθηκε στο λεωφορείο, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, Ιωάννα Τουλκερίδου, ανέρχεται σε 3.500-4.000 ευρώ καθώς, όπως είπε πρέπει να βαφτεί από την αρχή και να μπουν καινούργια αυτοκόλλητα. 

ΠΗΓΗ: thestival.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου