Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ζάκυνθος: Λύση στο ζήτημα της στάσης λεωφορείων του ΚΤΕΛ στη Πλατεία Σολωμού

Λύση αναμένεται να δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στο ζήτημα της λειτουργίας στάσης των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στο κέντρο της Πόλης της Ζακύνθου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Σολωμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΚΤΕΛ ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν οριοθετηθεί και σημανθεί ο χώρος όπου θα γίνεται η αποβίβαση και η επιβίβαση των επιβατών, προκειμένου να μην επαναληφθούν καταστάσεις ανάλογες με αυτές που σημειώθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν επαγγελματίες όπως οδηγοί ταξί αλλά και επιχειρηματίες της παλιάς αγοράς πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις για να σταματήσει η λειτουργία της στάσης στην περιοχή, προτάσσοντας το ζήτημα της νομιμότητας.

Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται πως ο σκόπελος αυτός έχει ξεπεραστεί, αφού η αρμόδια Υπηρεσία έχει δώσει μέσω του Λιμενικού Ταμείου την έγκριση για την λειτουργία της στάσης. 

Η έγκριση έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς οι οριστικές αποφάσεις όχι μόνο για το ΚΤΕΛ αλλά γενικότερα για τη διευθέτηση της παραλιακής θα δοθούν μόνο μετά την έγκριση του Master Plan για το λιμάνι. 

ΠΗΓΗ: ermisnews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου