Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ταλαιπωρία για δέκα επιβάτες της Aegean που ξέμειναν στην Αθήνα, με ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας

Ανάστατοι και ταλαιπωρημένοι είναι δέκα πελάτες της Aegean Airlines στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι οποίοι με ευθύνη της εταιρείας καθηλώθηκαν στην Αθήνα αντί να πετάξουν προς το νησί της Μυκόνου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Στις 18.25 προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος η πτήση της Aegean από την Κύπρο. Η πτήση όμως αυτή από τη Λάρνακα καθυστέρησε να αναχωρήσει για μία ολόκληρη ώρα.

Ο πιλότος και το πλήρωμα της πτήσης που ήταν ιδιαίτερα ευγενείς -και αυτό πρέπει να σημειωθεί- ενημέρωσαν τους 10 πελάτες που θα έπαιρναν την ανταπόκριση για Μύκονο ότι το αεροπλάνο τους περίμενε παρά το γεγονός ότι η πτήση Αθήνα - Μύκονος ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 18.35. 

Δηλαδή, παρά το ότι η πτήση καθυστέρησε να φύγει από την Κύπρο με ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας, εν τούτοις, προσγειώθηκε δέκα μόλις λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση της επόμενης πτήσης Αθήνα - Μύκονος.

Με το που προσγειώθηκε στην Αθήνα το αεροπλάνο, οι δέκα επιβάτες με παρότρυνση του εξαιρετικά ευγενικού πληρώματος, κατέβηκαν πρώτοι από το αεροπλάνο και επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο που τους περίμενε για να τους μεταφέρει κατευθείαν στο άλλο αεροπλάνο της πτήσης με προορισμό τη Μύκονο. 

Όμως, με το που μπήκαν στο λεωφορείο (ώρα 18.30), ο οδηγός τους ενημέρωσε ότι το αεροπλάνο ήδη είχε φύγει για τη Μύκονο, χωρίς να τους περιμένει!

Οι δέκα επιβάτες αυτή τη στιγμή προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν για τη Μύκονο αλλά όπως τους έχουν ενημερώσει, η επόμενη διαθέσιμη πτήση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί. 

Η Aegean προσφέρθηκε σαφώς να φιλοξενήσει τους επιβάτες σε ξενοδοχείο μέχρι την επόμενη αναχώρησή τους. Οι πελάτες όμως διαμαρτύρονται ότι τους κορόιδεψε και είναι έξαλλοι αφού έχουν ξεμείνει στην Αθήνα, μην έχοντας τρόπο να πάνε στον προορισμό τους.

Δύο από τους επιβάτες σε δηλώσεις τους, χαρακτήρισαν όλη αυτή την ιστορία μεγάλη κοροϊδία εκ μέρους της αεροπορικής και δηλώνουν αφόρητα εκνευρισμένοι και δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία λειτουργεί με τέτοιο τρόπο. 

Τόνισαν βεβαίως πως το πλήρωμα και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έκαναν το καθήκον τους όπως έπρεπε και τους ενημέρωσαν για το πώς έχουν τα πράγματα και τους μετέφεραν τις οδηγίες που τους έδωσε η Aegean.

Μάλιστα ένας εκ των πελατών αναρωτήθηκε μήπως τελευταία στιγμή πουλήθηκαν τα εισιτήριά τους σε άλλους πελάτες της εταιρείας, καθώς δεν μπορούν με τίποτα να εξηγήσουν το γεγονός.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου