Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κύπρος: Τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός οδηγός λεωφορείου της ΟΣΕΛ και 16 τραυματίες

Νεκρός ο οδηγός του λεωφορείου και 16 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεγάλο λεωφορείο αφού απέκοψε το κεντρικό κιγκλίδωμα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με πέντε ιδιωτικά οχήματα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Έγιναν απεγκλωβίσεις τραυματιών με ή χωρίς τη χρήση εργαλείων και έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, μπροστά από τον οδηγό, αυτοκίνητο, το οποίο προσπέρασε το λεωφορείο, ανάγκασε τον οδηγό να φρενάρει απότομα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να φρενάρει απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση. Το λεωφορείο χτύπησε στο τοίχωμα της βύθισης με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω ο οδηγός.

Το λεωφορείο, συνέχισε να κινείται, και γκρεμίζοντας το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με οχήματα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση και ακινητοποιήθηκε στο τοίχωμα της βύθισης του αντίθετου ρεύματος. 

Ακαριαίος θάνατος για τον οδηγό - Αφήνει πίσω του πέντε παιδιά
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος οδηγός που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, ήταν ο Σοφρώνης Μυλωνάς, 60 ετών

Πατέρας πέντε παιδιών, ο άτυχος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έμπειρος οδηγός της ΟΣΕΛ εδώ και χρόνια.
Βαθιά θλίψη από τον ΟΣΕΛ για τον χαμό του οδηγού 
«Ο ΟΣΕΛ, η διεύθυνση και το προσωπικό του, εκφράζουν βαθιά θλίψη και συγκλονισμό για τον θάνατο του Σωφρόνη Μυλωνά, συναδέλφου οδηγού, 61 ετών, κατοίκου Ανθουπόλεως, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στη Λεωφόρο Τροόδους κοντά στον κυκλοφοριακό κόμβο Αρχαγγέλου. 

Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι στραμμένη στην οικογένεια, τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά του. Στεκόμαστε δίπλα τους στις δύσκολες ώρες που περνούν για τον αδόκητο θάνατο του Μυλωνά, ενός συναδέλφου σεμνού και ευσυνείδητου στον καθημερινό αγώνα για το μεροκάματο.

Ο ΟΣΕΛ εκφράζει τη συμπαράστασή του προς τα άλλα θύματα του τροχαίου που τραυματίστηκαν σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά, ενώ επέβαιναν στο λεωφορείο και στα άλλα οχήματα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.

Ο ΟΣΕΛ βρίσκεται σε επικοινωνία με την Αστυνομία και αναμένει το πόρισμά της από τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών, υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό δυστύχημα». 

ΠΗΓΗ: zougla.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου