Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Eπιστολή - Καταγγελία από τις «Οδικές Συγκοινωνίες» (ΟΣΥ Α.Ε.) για φαινόμενα βίας στον Ασπρόπυργο

Επιστολή - καταγγελία από τις «Οδικές Συγκοινωνίες» (ΟΣΥ Α.Ε.) για φαινόμενα βίας σε λεωφορειακές γραμμές του Ασπροπύργου από διάφορες παραβατικές ομάδες, έρχεται την ίδια ώρα που κάτοικοι και Δήμος διαμαρτύρονται για την ακαταλληλότητα της Γκορυτσάς ως προς τη φιλοξενία μεταναστών.

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου δίνει στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο της ΟΣΥ, που ζητά τη λήψη απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή διεύλευση των οχημάτων της, καθώς και δελτίο τύπου στο οποίο επισημαίνει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου, εξ αφορμής χαμηλόφωνων σχολίων, που αφορούσαν το περιεχόμενο των καταγγελιών του, που συνόδευαν την κατηγορηματική άρνησή του, να δεχτεί τη δημιουργία "hot spot" Μεταναστών και Προσφύγων, στο Κέντρο του Ασπροπύργου, δίνει στη δημοσιότητα Επιστολή - καταγγελία, που έλαβε από τις «Οδικές Συγκοινωνίες» (ΟΣΥ Α.Ε.)

Το περιεχόμενο της Επιστολής, συνιστά μια επιπλέον απάντηση, σ’ όσους αμφισβητούν τις δικαιολογημένες καταγγελίες, του Δήμου και του Λαού της πόλης, για όσα κατέστησαν πολλές περιοχές του Δήμου, «Επικράτειες του φόβου» και «νησίδες μη εφαρμογής του νόμου».

Να λοιπόν, ποιο χώρο έκρινε «κατάλληλο», για "hot spot" Μεταναστών και Προσφύγων, το αρμόδιο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας! 


ΠΗΓΗ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου