Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Κινητοποιήσεων συνέχεια στα ΜΜΜ

Εντείνεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες συνεχίζονται. 

Παρά το γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις έχουν τη μορφή στάσεων εργασίας, τα μέσα σταθερής τροχιάς ακινητοποιούνται κατά τις ώρες αιχμής, οδηγώντας τους Αθηναίους στα Ι.Χ. τους. 

Συγκεκριμένα, αύριο τα δρομολόγια του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ θα πραγματοποιηθούν έως τις 9 το βράδυ, οπότε και ξεκινά η στάση εργασίας. 

Την Παρασκευή θα ακινητοποιηθούν τα μέσα σταθερής τροχιάς από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

Στον χορό των επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας μπαίνουν και οι σιδηροδρομικοί, οι οποίοι έχουν εξαγγείλει 3ωρες στάσεις εργασίας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. 

Οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 22 Ιουνίου με 24ωρη απεργία. Αναλυτικά, οι στάσεις εργασίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, αύριο, την Πέμπτη και την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου τις ώρες 05.00-08.00, 13.00-16.00, 21.00-24.00.

Λόγω της κινητοποίησης θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και στα δρομολόγια του μετρό προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (από τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας»).

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου