Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Λονδίνο: Προσπάθησε να τον αποκεφαλίσει στο μετρό (Βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο, που κατέγραψε την επίθεση του πρώην ταξιτζή της εταιρίας Uber, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες του μετρό του Λονδίνου, προσπαθώντας να αποκεφαλίσει έναν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο σταθμό του μετρό Λεϊτονστόουν, στις ανατολικές συνοικίες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Φωνάζοντας: "Αυτό είναι για τους σύρους αδελφούς μου, θα χύσω το αίμα σας", είχε προσπαθήσει να αποκεφαλίσει έναν επιβάτη, ενώ επιτέθηκε και σε τέσσερις άλλους.

Δράστης είναι ο σομαλικής καταγωγής Muhiddin Mire, ο οποίος προσπάθησε να αποκεφαλίσει τον 56χρονο μουσικό Lyle Zimmerman

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο 30χρονος δράστης "ήθελε να εκδικηθεί" για τους βομβαρδισμούς στη Συρία, ενώ μετά την επίθεση η αστυνομία βρήκε φωτογραφίες με ομήρους του ISIS, που τους είχαν κόψει το λαιμό

Η επίθεση είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καθώς και από το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επέμβει, αλλά γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από τον δράστη.




ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου