Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο Δ/ντας του ΟΑΣΑ κ. Σκουμπούρης κοντά στους εργαζόμενους στα ΜΜΜ

Επειδή η συντακτική ομάδα του trolleatzis. com, δεν ξέρει μόνο να κατακρίνει, -όπως πολύ ισχυρίζονται-, αλλά βλέπει και τα καλά που γίνονται στο χώρο των συγκοινωνιών, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα ο Δ/ντας Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Σκουμπούρης και οφείλουμε να το πούμε δημοσίως.

Ο κ. Σκουμπούρης σήμερα, -σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες-, άφησε το γραφείο του, δίχως συνοδεία και τυμπανοκρουσίες και βγήκε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ήρθε σε επαφή με αρκετούς απλούς εργαζομένους των ΜΜΜ, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος τα πραγματικά προβλήματα από κοντά, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι κάτι επιτέλους αλλάζει, ότι κάποιοι επιτέλους δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν την πολυτέλεια του γραφείου τους και να βγουν στους δρόμους, στα πραγματικά προβλήματα.

Καλές οι συσκέψεις επί συσκέψεων, δεν λέμε, αλλά αλλιώς είναι να βλέπεις κάποιο πρόβλημα σε πραγματικό χρόνο και αλλιώς να στο περιγράφουν κάποιοι σύμβουλοι.

Μοναδικό μελανό σημείο στη περιήγηση του κ. Σκουμπούρη, ότι μετακινήθηκε με το ΙΧ του και όχι με κάποιο ΜΜΜ.

Δεν μπορείς να καλείς το επιβατικό κοινό να αφήσει το ΙΧ του και να μετακινηθεί με τα ΜΜΜ και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείς το ΙΧ σου για τις μετακινήσεις σου.

Συνεχίστε έτσι κ. Σκουμπούρη, είστε σε καλό δρόμο, φτάνει να μην παρεκκλίνετε στην πορεία, γιατί θα είμαστε πάλι εδώ να χτυπήσουμε το καμπανάκι.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου