Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Κίνα: Μεταμορφώνοντας αραγμένα λεωφορεία σε φθηνά ξενοδοχεία

Για καιρό οι Αρχές είχαν προβληματιστεί με τα μόνιμα σταθμευμένα παλιά λεωφορεία που χρησίμευαν ως μέσα δημόσιας συγκοινωνίας… μέχρι που κάποιος πρότεινε έναν πρωτότυπο τρόπο, ώστε να αξιοποιηθούν, αποφέροντας κέρδη στο δημόσιο!

Τα ανακαίνισαν και τα μετέτρεψαν σε θεματικά ερωτικά ξενοδοχεία, όπου τα ζευγάρια μπορούν να διανυκτερεύουν με μόλις 26€.

Πολλά από αυτά έχουν αντλήσει θεματολογία από διάσημα κινούμενα σχέδια, προκειμένου να προσελκύσουν νεαρούς εραστές που, άλλωστε, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε άλλα καταλύματα.

Τα λεωφορεία - ξενοδοχεία βρίσκονται στην Ταϊγιουαν, πρωτεύουσα της επαρχίας Shanxi της Βόρειας Κίνας κι έχουν αναδειχθεί σε τουριστική ατραξιόν.

Αν και δεν διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους, είναι, ωστοσο, εξοπλισμένα με όλα τα κομφόρ για μια άνετη νύχτα, εξασφαλιζοντας την ιδιωτικότητα που επιθυμεί ένα ζευγάρι.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και κάποια λεωφορεία που σχεδιάστηκαν για να φιλοξενούν οικογένειες η παρέες, μιας και διαθέτουν κουκέτες η περισσότερους από έναν χώρους.
Μολαταύτα, μέχρι στιγμής η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά από ζευγάρια!

Οι ανακαινίσεις κόστισαν 100.000 γιουάν και είναι μέρος του σχεδίου για προσέλκυση νεαρών τουριστών στην περιοχή. 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου