Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας στην Πελοπόννησο για τη θερινή περίοδο

Με κύριο στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου από την αύξηση του τουρισμού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοίνωσε αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά τη θερινή περίοδο.

Τα μέτρα που ελήφθησαν, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνουν αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, με περιπολικά και συμβατικά οχήματα. Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα παραβάσεων του ΚΟΚ σε συνδυασμό με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

Ακόμη θα συγκροτηθούν συνεργεία γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων και αυξημένα μέτρα τροχαίας, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων και πεζών, καθώς και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου επισημαίνεται ότι, οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή, ενώ θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου