Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Άτυπη κόντρα ΟΑΣΑ με τους Γνωστούς - Άγνωστους καταστροφείς των ακυρωτικών συσκευών

Σε δηλώσεις προερχόμενες από τον ΟΑΣΑ, που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αναφέρεται η διάψευση από πλευράς ΟΑΣΑ, ως προς τα νούμερα που έδωσαν οι γνωστοί - άγνωστοι για τις καταστροφές - βανδαλισμούς των ακυρωτικών συσκευών.

Δηλώσεις στελεχών ΟΑΣΑ:
"Σύμφωνα με την καταγραφή των ζημιών στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ, καταστροφές υπέστησαν συνολικά 213 ακυρωτικά μηχανήματα.

Σε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με το οποίο έγινε ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια γινόταν λόγος για «σαμποτάζ» σε 514 ακυρωτικά μηχανήματα.

Το νούμερο, ωστόσο, διαψεύδεται από τον ΟΑΣΑ, στελέχη του οποίου αναφέρουν ότι τα μηχανήματα λειτουργούν ξανά κανονικά από το πρωί της Τετάρτης.

Και αυτό γιατί οι αναρχικοί δεν τα κατέστρεψαν ολοσχερώς αλλά έκοψαν τα καλώδια σύνδεσης και τοποθέτησαν στη σχισμή όπου τοποθετείται το εισιτήριο χαρτάκια με κόλλα. Το αποτέλεσμα ήταν η επισκευή τους να είναι σχετικά απλή και λιγότερο δαπανηρή."


Έρχεται τώρα ο ΟΑΣΑ και τους λέει, ότι δεν είναι 514, αλλά 213 και όχι μόνο τους λέει ότι είναι λιγότερες, αλλά στην ουσία φαίνεται ότι τους "βάζει" χέρι, γιατί δεν τις κατέστρεψαν τελείως.

"Ελπίζω τα "παιδιά" να πήραν το μήνυμα και την άλλη φορά, να μην κάνουν μισές δουλειές..."

Το ότι έγινε δολιοφθορά, σε όσα μηχανήματα έγινε (δεν θα κολλήσουμε στο νούμερο) και ότι αποκαταστάθηκε πλήρως την Τετάρτη το πρωί, ενώ έγινε Σάββατο η καταστροφή, από μόνο του φανερώνει ότι για 4 μέρες ο στόλος "έκοβε" βόλτες, μην προσφέροντας καθόλου έσοδα στον οργανισμό.

Να μη μιλήσουμε καθόλου και για τις εργατοώρες που χρειάστηκαν οι τεχνικοί των Α/Σ για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, αφήνοντας στην άκρη άλλες πιο σοβαρές βλάβες των οχημάτων.

Επειδή όπως λένε στο χωριό μου, "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει", καλό θα ήταν να περιοριστούν δηλώσεις και συνεντεύξεις σε κανάλια, από στελέχη και εκπροσώπους σωματείων που μόνο κακό κάνουν στον οργανισμό, ειδικά όταν δεν ξέρουν τι να πουν και πως να το πουν!




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου