Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Γ. Μανιάτης: Μαύρη μέρα για τις Συγκοινωνίες της Αθήνας

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με την πρόταση της Κυβέρνησης να περάσουν ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στο νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η σημερινή είναι μια μαύρη μέρα για τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Η Κυβέρνηση προτείνει ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να περάσουν στο νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Η περιουσία που πλήρωσε ο ελληνικός λαός, οι γραμμές του μετρό, οι σήραγγες, οι σταθμοί, τα μηχανήματα, τα λεωφορεία, τα τρόλλεϋ, τα αμαξοστάσια, τα τραμ, μπαίνουν ως εγγύηση στο Υπερταμείο.

Παρέλαβαν τις συγκοινωνίες υγιείς και πλεονασματικές! Μέσα σε 1,5 χρόνο τις κατάντησαν ξανά ελλειμματικές. Σχεδόν σε 100 εκατ. € υπολογίζεται το έλλειμμα του 2016.  

Από τα 2.000 λεωφορεία κυκλοφορούν λιγότερο από 1.000. Παρέλαβαν συγκοινωνίες, θα παραδώσουν συντρίμμια. Παρέλαβαν Χώρα, θα παραδώσουν Ταμείο Ξεπουλήματος. Θα μας βρουν απέναντί τους. Τα σχέδια τους θα ναυαγήσουν. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου