Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Κίνα: Απίστευτο βίντεο - Έκλεψε λεωφορείο και σκόρπισε τον τρόμο

Την απόλυτη καταστροφή προκάλεσε ένας κλέφτης λεωφορείου στην Κίνα πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητα και πεζούς και χτυπώντας με δύναμη πάνω σε οικοδομή

Το σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές της βόλτας που έκανε ένας κλέφτης ενός λεωφορείου.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο άνθρωπος αυτός είναι προφανώς ανίκανος να ελέγξει το μεγάλο όχημα και στην τρελή πορεία του πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα, παρασέρνει έναν πεζό και στο τέλος καταλήγει μέσα σε μία νεο-αναγειρόμενη οικοδομή όπου και σταματά.



Όπως μαθαίνουμε από τα τοπικά μέσα, το λεωφορείο είχε κλαπεί πριν λίγα λεπτά, όταν ο κανονικός οδηγός του είχε κατέβει για να πάει σε κάποια τουαλέτα. Είχε αφήσει όμως τα κλειδιά πάνω στο τιμόνι, με αποτέλεσμα κάποιος περαστικός να μπει μέσα και να αποφασίσει ότι ήταν καλή ιδέα να κάνει μία βόλτα με το όχημα.

Η βόλτα βέβαια κατέληξε με τον τρόπο που βλέπουμε από διάφορες γωνίες από κάμερες ασφαλείας καθώς και από την κάμερα που υπάρχει μέσα στο ίδιο το λεωφορείο. Σε ότι αφορά τον πεζό που φαίνεται να χτυπά, πρόκειται για μία γυναίκα η οποία την γλίτωσε αρκετά φθηνά με μερικά σπασμένα πλευρά και μια ελαφριά διάσειση.

Όσο για τον επίδοξο «πειρατή» του λεωφορείου, μετά το δυνατό χτύπημα πάνω στους τοίχους της οικοδομής προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά ήταν τόσο σοκαρισμένος που δεν μπόρεσε να πάει μακριά, μέχρι να τον συλλάβουν οι αρχές.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου