Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Έβγαλαν στη φόρα εκτός από τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ελεγκτών του Μετρό

Νέα ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνει στη δημοσιότητα όχι μόνο τα ονόματα ελεγκτών του Μετρό αλλά και τις διευθύνσεις των σπιτιών τους.

Τα νέα περιστατικά στοχοποίησης έχουν προκαλέσει φόβο με τα θύματα να ζητούν από την Αστυνομία την προστασία τους και να ανησυχούν για σοβαρότερες επιθέσεις εναντίον τους στο μέλλον.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπιστώνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια, καθώς μετά τις πρόσφατες «επισκέψεις» αγνώστων σε σπίτια ελεγκτών στην Αθήνα, στους τοίχους των οποίων βάφτηκαν απειλητικά συνθήματα, το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε μία νέα ανάρτηση να προκαλέσει φόβο στις τάξεις των ελεγκτών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα τεσσάρων υπαλλήλων και οι ακριβείς διευθύνσεις τους. Το κείμενο που συνοδεύει τα στοιχεία τους γράφει:

«Αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγουν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το "λειτούργημά" τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο».

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου