Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Πάρε μέρος στην έρευνα για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διεξάγεται η έρευνα με τίτλο «Σύγχρονη αγορά και κοινωνικές τάσεις. Η επιρροή τους στις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες». 

Πώς δηλαδή αξιολογείτε την επίδραση ανάμεσα στην αστικοποίηση, την παγκοσμιοποίηση, την γήρανση του πληθυσμού ή την κοινωνική εταιρική ευθύνη και πολλά ακόμα σε μία δομημένη κλίμακα σε σχέση με τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Μία έρευνα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού έργου CIPTEC (Collective Innovation for Public Transport in European Cities, 2015-2018, Πρόγραμμα Horizon 2020), ένα ευρωπαϊκό έργο έρευνας το οποίο φιλοδοξεί μέσα σε 36 μήνες να δημιουργήσει νέες συνθήκες, καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα για τα δημόσια μέσα συγκοινωνιών σε 7 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο στην παρακάτω πλατφόρμα, με την διασφάλιση άκρας εμπιστευτικότητας ως προς τις απαντήσεις σας. 

Το ερωτηματολόγιο είναι στην αγγλική ωστόσο είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε ακόμη και αν δεν έχετε ειδικές γνώσεις σχετικά με την κυκλοφορία και τις μεταφορές, αρκεί να δηλώσετε με ειλικρίνεια πως αξιολογείτε το επίπεδό σας σχετικά με το θέμα, στην αρχή του ερωτηματολογίου.

*Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο ΕΔΩ. Δείτε περισσότερα για το έργο στο www.ciptec.eu 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου